Forny garderoben din i det nye året

Nå har et nytt år startet. Det er januar, vinter og litt grått og trist. Det virker lenge til det blir sommer igjen. Men heldigvis finnes det så mye annet man kan glede seg over, selv om det er vinter. Klær, sko og tilbehør for eksempel. Et nytt år er en perfekt unnskyldning for forandringer i klesskapet.

 

Gå igjennom garderoben
Det er et nytt år, det betyr forandringer. Ta en titt i garderoben din. Kanskje det er mye klær som du ikke bruker, som andre kan få glede av. Kanskje du til og med kan tjene litt penger på å selge ut litt. Sorterer du litt ut i skapet har du en unnskyldning for å investere i nytt. Har du ikke lagt vekk sommergarderoben enda er det snart på tide. For nå er vintersesongen for alvor i gang, det betyr varmere klær og sko. Kanskje det nærmer seg en stor fest du må ha sko og klær til. Du kanskje mangler et par gode sko til jobben.

Vagabond har sko i mange fasonger og til mange anledninger. Du kan se modeller fra Vagabond her. Vagabond har alltid vært kjent for sine klassiske og pene sko, samtidig med at skoene er ytterst behagelige å ha på seg.

 

Prøv noe nytt
Forandringer fryder sier de kloke. Små detaljer kan pifte opp et helt antrekk, og på denne måten trenger du ikke forny hele garderoben, for å merke forandringer. Kanskje noe nytt til smykkeskrinet frister eller et hårband. Om du ikke bruker klokke, kan dette være noe nytt du prøver dette året. Klokker er ikke kun praktiske, men har den siste tiden vist seg å bli brukt mye mer som et smykke. Bruker du klokke til vanlig kan du prøve en helt ny modell. Det finnes mange steder der du kan finne klokker i et bredt utvalg. se mer her. Her finner du både sportsklokker, hverdagsklokker, klokker til jobben, klokker til festen – ja klokker til hvilken som helst anledning. Og utover å pynte antrekket ditt, så har du en praktisk gjenstand, som i mange tilfelle kan mer enn å bare vise deg klokkeslett.

 

Mangler du ideer
Mangler du ideer og inspirasjon til antrekkene dine, hvilken make-up som er inn og hvilke sko og tilbehør som passer til? På sosiale medier og bloggs kan du finne mange gode tips til hva som er inn i øyeblikket. Ellers kan du skape din egen stil med dine egne sammensatte antrekk.

Dra med en venninnene, da kan dere sammen gi hverandre råd og inspirasjon til de perfekte jobb, hverdags, skole  eller fest antrekkene.

 

Omfavn vinteren med en ny og flott garderobe med tilbehør som passer til.