Hva er sannheten bak de nye prisene på drivstoff og strøm

Du er ikke alene om å være frustrert over prisene for tiden. Og hvordan henger det sammen at større tilgjengelighet gir en prisøkning på 2000%? Poenget er at befolkningen blir ført bak lyset. Ikke fordi strøm og drivstoff egentlig er dyrt å produsere, men fordi markedet har endret seg. Vi skal se på ting du kan gjøre for å få lavere strømpriser, men også bedre økonomi.

Vi kan alle fundere på hva som er sannheten bak de nye prisene på drivstoff og strøm, men først og fremst må vi finne ut hvordan vi kan forholde oss til dem. Og har du skaffet deg elbil, da bør du kanskje lese videre.

Hvorfor velger flere å bytte strømleverandør nå

Det er ikke uten grunn flere tar i mot Tibber med åpne armer. Tibber har et uvanlig formål, nemlig å tilby strøm til lavere pris til alle. Vi kan godt si at selskapet ikke har klart å holde denne lovnaden, men det har ingenting med dem å gjøre. Tibber har tross alt:

  • Integrert system for solceller
  • Ny teknologi som styrer strømforbruket
  • Samarbeid med eksperter innen strøm
  • Langsiktig løsning som gir lavere pris

Dette er viktig for husholdningene, så gjør de rette tingene nå.

Mange måter å manipulere sannheten på

Det er selvfølgelig mange måter å manipulere sannheten på. En som ennå ikke har råd til elbil kan likevel dra nytte av Tibber. Derfor må man alltid stille seg spørsmål om hva som blir sagt. Selv om det er skummelt når myndighetene selv skaper store omveltninger ved å gi andre skylden for det, så kan det å få fram sannheten være viktig.

Ikke bare fordi vi skal forstå mekanismene som styrer bak fasaden, men slik at vi kan skape et mer transparent og fordelt samfunn. Det å skaffe seg solceller, elbil og Tibber avtale, er ting du bør tenke på nå.

Det kan bety at rikingen må betale mer for sine eiendeler, samtidig som de med mindre kjøpekraft får mer. Men det kan også bety at ALLE må forbruke mindre. Selv om alle vil forbruke mer, så vil det å forbruke mindre være nyttig for alle. Selv for et strømselskap som Tibber, som ser at det er mulig å ha utvikling selv med mindre ressurser.

Velg Tibber for større kjøpekraft, og tenk lenger når du leter etter sannheten bak prisene på drivstoff og strøm.