Innred din garasje

Et viktig areal i hverdagen som kanskje er mer undervurdert enn noen andre arealer, er garasjen. Det trenger ikke bare være et oppholdssted for rot, skrot og mannen, eller kvinnen, som vil ha litt fred og ro. Med rett innstilling kan man utnytte arealet til fulle og dermed øke husets kvadratmeter en hel del. Her kan du lese mer om hvordan du bør innrede garasjen for optimal plassutnyttelse.

Tenk på helheten – alltid
Det er jo ikke alle som har 50 kvadrat som kun huser noen få skipar og en bil nå og da, mest vinterstid. Når man har en begrenset lagringsplass i garasjen, er det veldig viktig at man planlegger og velger sin organiseringsform rett. Det finnes mange gode tips på nett, og garasjer.no har laget en liten, enkel og forståelig liste for å hjelpe deg med prioriteringen. Også oppbevaring er viktig, og dette skal vi komme nærmere innpå litt senere i artikkelen.

Belysningen er viktig
La ikke din garasje bli en mørk hule som huser alskens skumle former og figurer, hvor ingenting kan finnes i de dype skyggene. Sørg for at du velger bra belysning på en byggevarehandel som Buildor.no, slik at du kan ferdes relativt risikofritt i din egen garasje. Alternativet er å alltid ha en lommelykt for hånden, eller rett og slett ikke gå inn i garasjen etter mørkets frembrudd. Det er nok enklest å sikre seg skikkelig, fast belysning i garasjen, gjerne en med sensor for enkelhets skyld.

Løsninger for oppbevaring og arbeid
For en optimal utnyttelse av plassen som man ofte har til rådighet i en garasje som også huser en bil, maks to, bør man planlegge hva man trenger. For noen kan det være viktig å ha en arbeidsplass, slik at en arbeidsbenk er høy prioritet. På Viivilla.no kan man lese om sammenleggbar arbeidsbenk og andre gode tips som hjelper til med å optimalisere bruk av plass i garasjen. Hvorfor finne opp hjulet på nytt, når man finner gode tips og råd til både innredning og hva man bør tenke på før man begynner? Sett i gang i dag – grip penn og papir, og design din drømmegarasje.