Møbler i din stue – også med tanke på hunden

For et lykkelig og harmonisk hjem, er det mange faktorer som skal klaffe for både deg og hunden din. Det er viktig at man har nok plass for å bevege seg rundt, og for noen hunder eller andre dyr er det også viktig med noen avskjermede områder. Ved å møblere stuen din rett, vil alle få maksimalt ut av arealet, enten det er stort eller lite, og en fornøyd harmoni vil bre seg i hjemmet.

Lage egne løsninger?
Noen ganger trenger man ikke investere store summer; det går fint an at det koster skjorta på andre måter, som man kan finne ideer til på nett. Noen er enkle, og gir deg tips til gjenbruk av andre møbler eller pappesker, mens andre krever en liten investering fra deg, enten i tid, penger eller begge. Uansett er det morsomt å kunne lage sine egne varianter og samtidig spare penger!

Hold hunden unna å tygge på møblene
Har man først funnet stilen til sitt eget hus, er det greit å bevare sine flotte, dyrebare møbler i best mulig stand, og her finnes det en del finurlige løsninger å velge mellom. Noen ganger hjelper det ikke med klikkertrening eller andre oppdragelsesmetoder, og da kan det være greit med en spray som gjør det ubehagelig for hunden å angripe møblene med tennene. En slik spray vil komme godt med dersom hunden din erklærer krig mot de nye møblene som du har brukt mye energi og penger på å få i hus.

Stilig utvalg på nett
Med hunden i tankene, må vi innrømme at det finnes noen nettbutikker som oppfyller selv de våteste drømmer – og petshopgirls er en av disse. Her finner du lekre katte- og hundesenger utformet som elegante sofaer i mange ulike stiler, slik at du kan finne den som passer best inn i ditt hjem. Vi tar gjerne med oss flere av disse hjem neste gang vi ser etter ny hundeseng til vår lille elskling. Prisen kan kanskje virke noe stiv, men husk på at det er til din beste venns komfort og glede – og stil koster!