Nei, bensinbilen er ikke død!

Kollektivfeltene er fulle av elbiler, og de kjører avgiftsfritt gjennom bommer og andre avgiftsbelagte transportårer. Samtidig er det lavere årsavgift, og med stadig flere ladestasjoner landet rundt er bensinbilen allerede det samme som drivstoffet den bruker er utvunnet fra; en dinosaur.

Eller?

Det brummer fortsatt

Neida. Vi er ikke helt der enda. Batteriteknologien går riktig nok i et forrykende tempo, men fremdeles lages det bensin- og dieselbiler. Alle de klassiske bilprodusentene, som BMW, Audi, Volkswagen og Mercedes har drivstoffkonsepter på fremtidens tegnebrett.

Den største dreiningen i trender går mot hybridversjoner, der man kombinerer el- og drivstoff. I tillegg er det selvfølgelig slik at klassikere aldri går av moten. Bilentusiaster vil fortsatt ha veteraner og restaurerte godbiter som Fords Mustang-serier fra 60-tallet, Volvo P1800 og Morgan. Hva er din egen drømmebil fra glansdagene? Kanskje har du allerede en i kikkerten? Da bør du absolutt ta en titt på nettstedet bonus-kode.net. Det kan vise seg å bli ditt mest lønnsomme klikk noen gang! Kanskje nettopp der finner du inngangen til en storgevinst som kan hjelpe deg til å realisere bildrømmen én gang for alle, enten målet er en gammel klassiker som fyrer herlig på alle pluggene eller det er familiens nye, miljøvennlige hybrid. Lykke til!

Du ikke eie

Og så er det jo faktisk ikke sånn at du må eie doningen du kjører. Markedet er etter hvert fullt av leasing-løsninger, og det burde være mulig å finne noe som passer for akkurat deg. Fordelen med leasing er at du ikke behøver å bære kapitalkostnaden for bilen, og ofte er mye av vedlikeholdet også inkludert. Dermed kan du faktisk som privatbilist oppnå mange av de fordelene ved bilhold som tidligere var forbeholdt større bedrifter. Samtidig er du fristilt når du leaser, sånn at det blir mye enklere å bytte bil etter behov – for eksempel hvis du vil over på hybridbil. Sees vi på veien da?