Superhelter og legendariske biler

Det er tid for karneval og fest. Det er til for maskeradeball og party. Det er tid for å kle seg ut som sine superhelter og favoritt-skurker. Det fins mange å ta av, alt fra Tarzan til Captain America. Vi har skurker som kjører muskelbiler, og helter som fyker av gårde i kabriolet.

Skal du gjøre kvelden ultimat, da er det kanskje et poeng å entre gallaen med stil. Finn et kostyme på partyking.no, og bli kveldens konge eller dronning. Hvem settes på tronen for sitt utrolige kostyme som passer perfekt i den kule bilen.

James Bond og Lotus Esprit

Vi skal tilbake til filmen The Spy Who Loved Me og Roger Moore sin tolkning av superhelten. Bilen han kjørte var den utrolige Lotus Esprit som har et helt særeget utseende. Denne bilen kunne dykke under vann også.

Batman og Batmobil

Batman er den folkesky superhelten som tar fatt på den dype kriminaliteten i Gotham City. Her dukker han opp i Batmobilen som har et unikt utseende. Bilen har jetfart, raketter, tåregass, katapultseter og laser skjold.

Dom Toretto og Dodge Charger

Dom Toretto er sint på alt og alle. Men han elsker å stjele biler, og ikke hvilke som helst biler. I mange av filmene Fast & Furious kjører han muskelbilen Dodge Charger. Dette er bare en av femtitalls biler han kjører dragrace med under de ni episodene.

Hartigan og Buick Century

I serien Sin City fra filmselskapet DC Comics befinner vi oss i skyndes by. Her har Hartigan helt spesifikke grunner for å jakte ned sine fiender. Der kjører han rundt i en Buick fra 1966. En legendarisk convertible gjennom tidene.

Bane og Mercedes Benz AMG 6X6

Bane er ikke ferdig med Batman og legger slue planer for å sende han ned i kloakken igjen. Bane er den skumle skurken som ikke skyr noen midler for å tilintetgjøre superhelten. Men det er bilen som varer lengst. Bilen blir Bane sine bane, og Batman ordner opp.

Roy og Lillegul

Vi skal selvfølgelig til Børning og den utrolige norske actionfilmen. Børning har blitt et fenomen og tar Europa med storm. Den morsomme komedien inneholder blant annet racing gjennom Norge, Sverige og Finland, samt en heidundrende kappkjøring til Nürburgring. Roy er einstøingen som elsker sin Lillegul, en Ford Mustang med alt for mange hestekrefter.